Dünyadaki en büyük cesurca davranış nedir biliyor musunuz? Bütün olumsuzluklara karşın olumlu düşünmeye inat etmek!

Yeşildokunuş ( Mart 2012)

Web sitemde istediğini arayabilirsin

12 Kasım 2011 Cumartesi

Dünya Tarihinin Perde Arkası




Yazar                   : Tugut Gürsan
Yayınevi               : Bilge KARINCA
Sayfa Sayısı         : 476
Okunma Tarihi     : Ekim 2011
Tür                      :  Güncel

                Dünyayı yöneten gizli güçler hakkında detaylı bilgiler veren bir kitap. 
Her taşın altından daha doğrusu dünyadaki bütün kötülüklerin arkasında günümüzde İlluminati, geçmişte Gül ve Haç kardeşliği, Tapınak Şövalyeleri gibi örgütlerin olduğunu söyleyen, asıl amacın tek bir dünya devleti yaratmayı planlayan bir yapılanma olduğunu anlatan gizemli bir kitap; dünya tarihinin perde arkası.  Kitapta en fazla dikkatimi çeken şey  1. ve 2. Dünya savaşını bilen Albert Pike ve 3 . Dünya savaşı hakkında söyledikleriydi. Bir insan kahin değilse bunları nasıl bilmiş olabilirdi!  İnsan bu kitabı okuduktan dünyadaki her şeyin planlı ve programlı şekilde yürütüldüğünü rahatlaıkla anlıyor. Turgut Gürsan, dünyadaki bütün olayların arkasında Yahudiler ve Siyonimizin olduğunu açık delillerle ispat ediliyordu. 1789 Fransız İhtilali ve Bolşevik ihtilali  daha pek çok olay İlluminati ve Masonların işi olduğu rahatlıkla belli oluyor.
Dünya Tarihi’nin perde arkası okudukça oldukça şaşırdığım bir kitap oldu.  Dünyayı tek yönetim altında tutmaya amaçlayan insanlar, kabala öğretilerine inanıyorlar ve şeytana tapıyorlar. Kitapta verilen bilgilere göre bizi yöneten şeytana tapan bu insanların asıl kaynağı mısıra mısırın gerisinde de Atlantis ve Mu’ya kadar gitmektedir. Bunların dışında Amerika’yı kuranların mason olduğu gerçeği ve İlluminaticilerin Amerikan parasında kendi mühürlerini kullanarak,  bütün dünyaya şifreli şekilde sizi ele geçirdik demeleri, yine ilginç ayrıntılardan. Bunların dışında dikkatimi çeken başka bir nokta da Faşizm, Sosyalizm, Metaryalizm, Kapitalizm, Kominizm gibi kavramların aslında dünyayı sömürmeye yarayan araçlar olmaları..
Kitap okuması sarıcı ve ilginç bir kitap.  Ancak sıkan tarafları da yok değil.  Zaman zaman çok verilen çok fazla ayrıntı kafanızın karışmasına sebep olabilir.